Koffie in de Hofstad

Koffie in de Hofstad

Ik begin mijn vrije dag met niets liever dan een écht goede kop koffie, het liefst in een leuk tentje. Dit zijn mijn favoriete adresjes in Den Haag.

Hop & Stork
Hop & Stork is een chocolaterie gelegen in de Passage, in hartje Den Haag. Het is een mooie, frisse zaak en het is er altijd gezellig druk. Bij je koffie heb je een enorme keuze aan chocolade en pâtisserie, maar de koffie wordt sowieso standaard geserveerd met een kleine chocolademousse en bonbon of stukje chocolade. Naast koffie serveert Hop & Stork diverse soorten chocolademelk en je kunt er terecht voor een ‘High Chocolate’.

Paluco
Paluco (PAstry LUnch COffee) ligt in het Benoordenhout en beschikt over een groot terras. Het is de tweede zaak van de eigenaren van Pâtisserie Jarreau, waar ik eerder hier al over schreef. Dat is meteen een van de grootste voordelen van Paluco, je kunt een voortreffelijk stukje pâtisserie bij je koffie bestellen. Sowieso krijg je een huisgemaakt koekje bij de koffie, die ze ook verkopen.

La Mano Maestra
La Mano Maestra is al jaren een begrip in Den Haag. Het ligt in het centrum, op het chique Noordeinde. Bij La Mano Maestro kun je kiezen tussen twaalf soorten koffiebonen. Bij de koffie serveren ze heerlijke koffieboontjes, gehuld in chocolade. Zowel deze, als de koffiebonen, kunnen worden aangeschaft voor thuis.

Leave a Reply

%d bloggers like this: