Recept: Tapas met rivierkreeftjes

Recept: Tapas met rivierkreeftjes

Dit gerechtje van rivierkreeftjes en tomaat is heerlijk bij de borrel (hallo zomer!) of als onderdeel van tapas. Zet er wat cocktailprikkers naast en prik de lekkere combi rechtstreeks uit het schaaltje. Ik gebruik zelf graag romaatjes voor dit gerechtje. Bij een minder goede kwaliteit tomaten kan het een waterig geheel worden. De rivierkreeftjes kunnen eventueel vervangen worden door (gepelde) garnalen of je kan voor een mix van rivierkreeftjes en garnalen kiezen.

Ingrediënten
– 100 g rivierkreeftjes
– 250 g romaatjes
– 3 grote teentjes knoflook (meer/minder naar smaak)
– 15 g krulpeterselie
– Olijfolie

Bereidingswijze
Was de romaatjes en peterselie. Halveer de romaatjes, hak de peterselie en knoflook fijn. Meng met de overige ingrediënten. That’s it!

Leave a Reply

%d bloggers like this: